Assertief gedrag

Wat is assertief gedrag?

Assertief gedrag is eigenlijk het opkomen voor jezelf, je verlangens en wensen op een fatsoenlijke manier. Je bent dan respectvol naar jezelf toe en jouw wensen, maar ook richting de wensen en verlangens van een ander. Als je assertief bent durf je voor jezelf op te komen of een gesprek aan te gaan met iemand die je nog niet goed kent. Assertief gedrag is niet koste van alles je zin doordrijven zonder rekening te houden met een ander! Assertief worden kun je leren en met enige oefening kun je hier al snel positieve stappen in zetten. Assertiviteit brengt je verder in het leven en zorgt ervoor dat je beter in je vel zult zitten. Je omgeving zal dit aan je merken door o.a. je uitstraling en hierdoor positiever op je reageren!

Assertief gedrag kun je leren!

Assertief worden kun je leren. Met behulp van tips en oefeningen kun je in een korte tijd meer zelfvertrouwen krijgen en je onzekerheid overwinnen. Meer zelfvertrouwen zal jou bijvoorbeeld het volgende opleveren:

  • je zult je meer ontspannen voelen in sociale situaties
  • je zult meer van jezelf durven laten zien en meer durven te zeggen
  • als je iets niet wilt dan zul je dit beter durven aan te geven
  • je zult meer eigenwaarde krijgen en gelukkiger met jezelf worden
  • je krijgt tips hoe je in verschillende situaties assertief gedrag kunt laten zien

Meer zelfvertrouwen en assertiever worden

Meer zelfvertrouwen en assertiever worden: het zou toch geweldig zijn als dit ook bij jou zou gebeuren. En het fijne is; dit is zeker mogelijk! We willen je heel graag helpen om assertief gedrag te leren en hierdoor gelukkiger te worden met jezelf. Het is niet moeilijk om dit jezelf aan te leren maar je hebt hier wel wat hulp bij nodig. Wij kunnen ons voorstellen dat je geen zin hebt om hier de deur voor uit te gaan en er met iemand over te spreken om dit te bereiken. Daarom: een 10-daagse cursus voor maar € 19,95 (uniek!), zelfstandig te volgen vanuit huis en wanneer jij maar wilt.

Lijkt jou dit ook ideaal? Download dan nu direct de cursus zelfvertrouwen en leer jezelf assertief gedrag aan!