Voor jezelf opkomen

Voor jezelf opkomen is te leren

Voor jezelf opkomen is iets wat je kunt leren. Door oefeningen en tips in de cursus zelfvertrouwen zul je al snel meer zelfvertrouwen ontwikkelen, beter in je vel komen te zitten en assertiever worden! Allemaal positieve eigenschappen die jou welbevinden ten goede zullen komen.

Ik ben onzeker

Ik ben onzeker zul je vast wel eens hebben gezegd of gedacht, maar je kunt hier iets aan veranderen! Het is helemaal niet erg om onzeker te zijn en heel veel mensen zijn onzeker, maar het is niet nodig en ook zeker te veranderen. De cursus zelfvertrouwen verhoogt je gevoel van eigenwaarde en zal je helpen om je onzekerheid te overwinnen. Lees hier verder voor meer informatie over onzekerheid.

Assertief gedrag

Wat is assertief gedrag eigenlijk? Assertief gedrag is voor jezelf en je gevoelens/ideeen opkomen maar wel op een nette en respectvolle manier tegenover andermans ideeen en gevoelens. Assertief gedrag hangt samen met onzekerheid en zelfvertrouwen; lees hier verder over assertief gedrag.

Ik ben verlegen

Verlegenheid is deels aangeboren maar ook deels ontwikkeld door je omgeving en de dingen die je hebt meegemaakt. Je kunt je verlegenheid overwinnen en meer zelfvertrouwen ontwikkelen door het volgen van de online cursus zelfvertrouwen. Lees hier verder voor meer informatie over verlegenheid en de cursus zelfvertrouwen!