Ontspanning

Informatiebanner stress en ontspanning

Ervaar nu meer ontspanning in je leven!

Stress belemmert je in je dagelijks leven en heeft een negatief effect op je lichaam. Ontspanning zorgt echter voor het tegenovergestelde effect en zorgt ervoor dat je beter in je vel zit en meer geluk ervaart! Om deze verandering te realiseren is de zelfcursus ‘van stress naar ontspanning’ ontwikkeld. Voor jou zijn al honderden mensen overtuigd van deze zelfcursus en zij ervaren dagelijks de positieve effecten hiervan. Deze zelfcursus zal jou ook helpen om minder stress te gaan ervaren en meer te ontspannen!

De zelfcursus over stress en ontspanning bied jou de volgende voordelen:

 • Voordelig en effectief
 • Je kunt direct beginnen op het moment dat jou dit uitkomt en vanuit huis!Stress en ontspanning
 • Ervaar nu zelf minder stress en meer ontspanning
 • Verminder je werkstress
 • Tips voor je dag- en weekplanning
 • Zet je zorgen de deur uit
 • Geen dure behandeling of consulten
 • Zelfstandig te volgen

Betaal geen honderden euro’s aan een cursus stress of ontspanning maar volg deze 10-daagse cursus zelfstandig voor slechts € 19,95!

Stress en ontspanning

Wat is stress eigenlijk? Stress is psychische spanning, druk. Het zorgt ervoor dat meerdere afweersystemen in je lichaam in werking komen waardoor stress een negatieve invloed heeft op zowel je lichamelijke als geestelijke gezondheid. Langdurige stress kan leiden tot overspannenheid of een burn-out, kortom; iets om direct mee aan de slag te gaan!

Het tegenovergestelde van stress is ontspanning. Maar wat is ontspanning precies? Ontspanning is eigenlijk ‘de spanning eraf halen of laten gaan’ en ‘tot rust brengen, een toestand waarin de spanning/stress is opgeheven’. Ontspanning is dus de tegenovergestelde toestand van stress en jij zult waarschijnlijk graag meer ontspanning in je dagelijks leven gaan ervaren!

Zelfcursus ‘van stress naar ontspanning’

Stress en ontspanning

De zelfcursus ‘van stress naar ontspanning’ is direct te downloaden

Deze zelfcursus, bedoelt om minder stress te gaan ervaren en meer te ontspannen, is te volgen vanaf elke plek en op elk gewenst tijdstip. Jij bepaalt waar en wanneer je er mee bezig bent en je hoeft er het huis niet voor uit.

In de cursus wordt er o.a. gekeken naar je dagplanning, naar de manier waarop je met dingen omgaat, je leert relativeren en ontspanning op te zoeken. Om meer inzicht te krijgen in stress en ontspanning en om hier meer over te leren is het van belang om zowel informatie te krijgen als om oefeningen te doen. Beide komen in deze cursus aan bod. De cursus is verspreid over 10 dagen waarbij je elke dag een nieuwe stap zet in deze positieve ontwikkeling. De cursus leidt zichzelf en is ontwikkeld door ervaringsdeskundigen.

3 gratis tips voor een stress behandeling

TIP 1 Zorg voor inzicht in je dagelijkse bezigheden. Hoe lang ben je eigenlijk bezig met je werk? Hoe ziet jouw dagplanning eruit en weet je wel hoeveel tijd je aan alles besteedt?

TIP 2 Hoe ga je om met problemen die je in je dagelijks leven tegenkomt? Kun je het relativeren en van je afzetten of blijf je er te lang over piekeren? Hoe kun je hier iets aan veranderen?

TIP 3 Heb je een hobby en zo ja, besteed je hier naar jouw idee genoeg tijd aan? Als je er meer tijd aan wilt besteden, welke reële stappen moet je nemen om dat te kunnen realiseren?

Wat biedt de zelfcursus jou?

 • Leer wat stress precies is
 • Hoe ga jij met stress om?Stress en ontspanning
 • Jouw dagschema
 • Leer je werkstress te verminderen
 • Ga stress te lijf!
 • Hoe ontspan jij?