Stress test

Wat is een stress test?

Een stress test zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de mate waarin stress een negatieve rol speelt in jouw leven. Onthoud wel dat niet alle stress negatief is; soms kan stress je ook aanzetten tot actie en zorgen dat je ergens resultaat in behaalt. Stress kan dus ook zorgen voor een beetje positieve spanning die jou bv. aan het werk zet. Een stress test kijkt meestal naar de mate waarin stress jou op een negatieve manier beïnvloedt omdat je daar last van kunt hebben. Van stress die jij niet als negatief ervaart, heb je geen last.

Een online stress test

Veel websites bieden een online stress test aan. Deze tests zijn niet allemaal hetzelfde en even betrouwbaar en ook kunnen ze verschillende uitkomsten geven. De Psycompany heeft een online stress cursus ontwikkeld die jou een antwoord zal geven op de vraag in hoeverre stress een negatieve rol speelt  in jouw leven én daarnaast samen met jou ontdekt waardoor deze stress ontstaat en je helpt deze stress te verminderen. Dus niet alleen informatie over de stress in jouw leven in de vorm van een test, maar ook het achterhalen van achterliggende oorzaken en nog belangrijker; een oplossing en tips bieden om juist meer te ontspannen!

Een online cursus om stress tegen te gaan!

Een online cursus om stress te verminderen en meer te ontspannen; gemakkelijk en voordelig! De cursus van stress naar ontspanning bied jou:

  1. een geheel zelfstandigen en vanuit huis te volgen cursus
  2. te volgen op elk gewenst moment
  3. Uniek: 10 cursusdagen voor slechts € 19,95!
  4. inzicht in oorzaken van de stress die je ervaart
  5. oplossingen en ontspanning!

Weg met je stress! Start nu met de online zelfcursus voor meer ontspanning.