Hoogsensitief

Meer informatie over HSP – hoogsensitief

De Psycompany biedt een online zelfcursus aan die hoogsensitieve personen helpt beter om te gaan met hun hooggevoeligheid en bruikbare tips geeft voor in de praktijk. Ook vinden wij het belangrijk om mensen te helpen zich gelukkiger te voelen en informatie over verschillende onderwerpen kan hier, naast een online cursus, ook zeker aan bijdragen.

Gevoelig voor licht

Een hoogsensitief persoon is vaak, naast de algemene gevoeligheid, gevoelig voor geluid en soms ook voor licht. Je zenuwstelsel verwerkt binnenkomende signalen dieper als bij andere personen en ervaart dus sneller een binnenkomende prikkel als vervelend en storend. Lees hier verder voor meer informatie over gevoeligheid voor licht.

HSP coach

Waarom naar een HSP coach gaan, voor eerst de voordelige 10-daagse hsp cursus te hebben gedaan! De online cursus hsp is zelfstandig en vanuit huis te volgen en kost slechts € 19,95 voor 10 dagen. Je krijgt veel bruikbare tips voor in de praktijk, maar ook veel informatie over  hoogsensitieve personen en de betekenis hiervan in het dagelijks leven. Lees hier verder voor meer informatie over de hsp cursus en hsp coach.