HSP test

Bloem hsp test - hooggevoeligheid

Meer informatie over de hsp test

Een hsp test kan je helpen om erachter te komen of je hoogsensitief bent of niet. Er zijn verschillende tests, één daarvan is terug te vinden in onze hsp cursus.

Een hsp test kan je ook meer informatie geven als je al wel weet dat je hooggevoelig / hoogsensitief bent. Sommige aspecten van je hooggevoeligheid zijn voor jou misschien nog niet bekend, dus het kan je een gevoel van herkenning geven om ook dan de hsp test te doorlopen. Hoogsensitiviteit omvat veel verschillende soorten hsp kenmerken, die ook zijn terug te vinden in de hsp test.

Score op een hsp test

Als je hoogsensitief bent, dan betekent het niet dat je op alle onderdelen van de hsp test ook als hsp zal scoren. Het kan zijn dat voor jou een aantal onderdelen erg herkenbaar zijn, maar voor een ander kunnen dit weer andere onderdelen zijn. Elke hoogsensitieve persoon is uniek en heeft zijn of haar specifieke hsp kenmerken. Ook zijn er zowel introverte als extroverte hoogsensitieve personen. Uiteraard zijn er wel een paar algemene hsp kenmerken die voor veel hsp’s van toepassing zijn.

HSP test in de cursus hsp – hoogsensitief

Als je de hsp test wilt doen, bestel dan nu de e-cursus hsp – hoogsensitief! Hier staat een uitgebreide hsp test in vermeld die jouw meer duidelijkheid zal geven omtrent je hsp karakter. Je komt ook meer te weten over de kenmerken van een hsp persoon en de ervaringen van andere hoogsensitieve personen.