HSP – hoogsensitief

Informatiebanner hoogsensitief - hsp

Gelukkiger met hsp

Welkom op de hsp-informatiepagina! Het is belangrijk om meer over de kenmerken van hoogsensitieve personen te weten te komen zodat je inzicht krijgt in jouw hooggevoelige karakter en eigenschappen. Speciaal hiervoor is de zelfcursus hsp- hoogsensitief ontwikkeld! Wist je bijvoorbeeld dat hoogsensitieve personen extra gevoelig kunnen zijn voor geluiden en drukte maar zich ook goed kunnen inleven in een ander en vaak goed kunnen luisteren?

Voordelen van de zelfcursus voor hoogsensitieve personen:

 • Lees alles wat je te weten wilt komen over hoogsensitieve personen
 • Bekijk of maak de specifieke oefeningenHoogsensitief - hsp
 • Leer van de ervaringen van andere hoogsensitieve personen
 • Geen dure consulten/behandelingen maar alle informatie in één keer!
 • Thuis zelfstandig te volgen en in 10 dagen een positief resultaat!

Betaal geen honderden euro’s aan een cursus/ behandeling hsp maar volg deze 10-daagse cursus zelfstandig voor slechts € 19,95!

Alleen het lezen van informatie zal niet voldoende zijn om goed met je hoogsensitiviteit om te leren gaan. In deze zelfcursus zul je, naast uitgebreide informatie en oefeningen, ook inzicht krijgen in je eigen karakter en hooggevoeligheid.

Hsp - hoogsensitief

De zelfcursus hsp – hoogsensitief is direct te downloaden

Wat biedt de zelfcursus jou?

 • Uitgebreide informatie over hsp en een hsp – hoogsensitief test!
 • Krijg inzicht in jouw gevoelens en gedachten
 • Hoe ga je om met jouw tijd en tijdsdruk?
 • Informatie over hsp kenmerken en relaties
 • Hsp en werk
 • Kom tot rust!
 • Leer je talenten kennen

Kenmerken hsp

Merk jij ook dat je gevoelig bent voor harde geluiden, fel licht, pijn en sterke geuren, ben je ook gevoelig voor de stemming van anderen en voel je je snel ‘overprikkeld‘? Dit kunnen zo maar een aantal kenmerken zijn van een hoogsensitief persoon ofwel hsp die worden veroorzaakt door een gevoelig zenuwstelsel. Ongeveer 15 tot 20% van de bevolking wordt gemakkelijk overweldigd door geluid, mensenmassa’s en tijdsdruk. In deze zelfcursus hsp komen echter nog veel meer kenmerken aan de orde!

Zelfcursus hsp – hoogsensitief

In de zelfcursus hsp leer je meer over wat hsp precies betekent en wat voor invloed dit heeft op jouw leven. Er wordt gebruik gemaakt van een hsp test, oefeningen en opdrachten om ervoor te zorgen dat hoogsensitiviteit een positieve rol in jouw leven gaat spelen!

Je ontvang de cursus digitaal en jij bepaalt zelf wanneer je hier tijd voor vrij maakt; je hoeft er de deur zelfs niet voor uit! De cursus is verspreid over 10 dagen om te zorgen dat je voldoende tijd hebt om hsp met positieve ogen te gaan bekijken en om te leren wat het inhoudt. De hsp test zal je hier mee helpen, evenals de rest van de uitgebreide informatie over hooggevoeligheid en oefeningen om er beter mee om te leren gaan. Hieronder vind je alvast een paar tips!

3 gratis tips bij hsp- hoogsensitiviteit

TIP 1 Zorg als eerst dat je meer te weten komt over hsp zodat je inzicht krijgt in een aantal kenmerken. Het is niet erg om hsp te zijn, je bent niet de enige en je kunt er zeker je voordeel mee doen!

TIP 2 Hoe ziet jouw dagplanning eruit, zijn er voldoende rustmomenten ingebouwd? Heb je de mogelijkheid om hier iets aan te veranderen, evenals aan bijvoorbeeld je werkomgeving? Zijn hier factoren die bijvoorbeeld te maken hebben met de inrichting die jou storen en kun je dit veranderen?

TIP 3 Als je tijdens de cursus meer te weten bent gekomen over hsp dan kun je ook antwoord geven op de volgende vragen: in welk opzicht is hoogsensitiviteit in jouw dagelijks leven een voordeel? Over wat voor goed ontwikkelde eigenschappen beschik jij?

Hoogsensitief - hsp