Vraag en antwoord

Hoe kan ik bestellen?

Je kunt een zelfcursus bestellen door naar de ‘productpagina‘ te gaan. Je kiest op deze pagina een zelfcurus uit het productoverzicht. Nadat je een zelfcursus hebt gevonden die je graag wilt gaan bestellen, klik je op de ‘Bestellen’ button.

Wanneer je het product hebt besteld ga je naar ‘mijn winkelwagen’ en naar de betaalpagina. Vul hier je gegevens in en je zult de zelfcursus na het afronden van de betaling per e-mail ontvangen. Per e-mail ontvang je vervolgens de downloadlink van je product(en).

  1. Je bestelt een product bij De Psycompany
  2. Vul je bestelgegevens in
  3. Ga naar de betaalpagina
  4. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je bestelling
  5. Je ontvangt een tweede e-mail met daarin een link om het product te kunnen downloaden (PDF)

Welke cursussen zijn er beschikbaar?

De Psycompany biedt op dit moment zelfcursussen aan over stress en ontspanningzelfvertrouwen en onzekerheid en een cursus voor hoogsensitieve personen – hsp. Bekijk de verschillende informatiepagina’s voor de inhoud van de zelfcursussen!

Hoe kan ik betalen?

Zodra de benodigde gegevens voor de bestelling zijn ingevuld, klik je rechts onderaan op de button ‘Betalen’. Je wordt nu doorgestuurd naar een beveiligde https pagina waar je de betaling kunt gaan afronden. Als dit succesvol is verlopen keer je automatisch terug naar de website van De Psycompany.

Kan ik betalen via iDEAL?

Ja, bij De Psycompany kun je betalen met iDeal. Je kunt dus veilig, vertrouwd en gemakkelijk betalen met internetbankieren van je eigen bank.

Worden er kosten in rekening gebracht voor het betalen?

Er worden geen transactiekosten in rekening gebracht.

Wat moet ik doen als ik geen e-mails ontvang van mijn bestelling?

Wanneer je de betaling succesvol hebt afgerond, ontvang je direct een e-mail. Controleer ook je spambox! Mocht je hierin ook niets hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

De tweede e-mail met daarin de downloadlink ontvang je niet direct. De bestelling wordt eerst gecontroleerd, daarna ontvang je de e-mail met de downloadlink.

Zijn de bedragen inclusief BTW?

Vanaf 1 oktober 2012 zijn de prijzen inclusief 21 procent BTW. Dit percentage is door de overheid bepaalt.

Door wie zijn de zelfcursussen ontwikkeld?

Alle zelfcurssen bij De Psycompany zijn ontwikkeld door ervaringsdeskundigen. Hierdoor wordt er naast het geven van informatie, ook gekeken naar de praktijk. De ervaringsdeskundigen hebben daarnaast oefeningen opgesteld die jou helpen om de verandering door te zetten in je dagelijks leven.

Wat is het doel van De Psycompany?

De Psycompany wil zoveel mogelijk mensen gelukkiger maken. Iedereen loopt wel eens ergens tegen aan alleen met een beetje hulp is het heel goed mogelijk om dit op te lossen! Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen met verschillende onderwerpen en we hopen zo een beetje bij te dragen aan jouw geluk.

Wat kan ik verwachten van de zelf-cursussen?

De zelfcurssen/ e-cursussen zijn ontwikkeld door ervaringsdeskundigen. Elke cursus heeft een duur van 10 dagen, maar jij beslist zelf wanneer je er mee aan de slag gaat. Je ontvangt de cursus per e-mail en hoeft er het huis niet voor uit. Je kunt elke dag aan de slag met één cursusdag met informatie en bijbehorende oefeningen. De cursussen zijn zo opgebouwd dat je elke dag een stukje verder komt in je ontwikkeling, op weg naar jouw doel; meer geluk. Op dit moment zijn er cursussen beschikbaar over stress en ontspanning, zelfvertrouwen en onzekerheid en hoogsensitieve personen – hsp. Bekijk ook ons cursusoverzicht voor meer informatie!