Ervaringen

Ervaringen zelfcursus stress en ontspanning

‘Mijn buurvrouw had via haar dochter gehoord over deze website en de zelfcursussen. Ik was met name geïnteresseerd in de cursus voor stress en ontspanning omdat ik wel wat meer rust en ontspanning in mijn leven kan gebruiken op dit moment. Het was fijn om deze cursus te volgen!’

Petra, 53 jaar

 

‘Door mijn werk merkte ik dat ik te veel stress had; ik heb hier verbeteringen in kunnen aanbrengen dankzij de cursus en in korte tijd voel ik me meer ontspannen.’

Ron, 45 jaar

 

Ervaringen zelfcursus zelfvertrouwen en onzekerheid

 ‘Ik heb altijd al weinig zelfvertrouwen maar het wat tijd daar wat aan te doen. Ik durf nu meer, bijvoorbeeld voor mezelf opkomen maar ik blijf hiermee oefenen. Het is best wel moeilijk om dit te veranderen, maar het gaat steeds beter.’

Naomi, 19 jaar

 

‘Ik voel me zelfverzekerder en ik voel me daar ook fijner bij. Ik had niet gedacht dat ik me hierin zo kon verbeteren, aangezien ik altijd al onzeker ben. Maar ik ben er blij mee!’

Joris, 29 jaar

 

Ervaringen zelfcursus hoogsensitief – hsp

‘Ik was op zoek naar meer informatie over hsp en kwam op deze website terecht. Het volgen van een cursus vanuit huis leek mij wel wat, zeker omdat dit dan kan op het moment dat mij dit uitkwam. Ik ben door de cursus veel te weten gekomen over hsp en ik voel me nu ook prettiger omdat ik anders met situaties om ga.’

Germaine, 21 jaar

 

‘Er ging een wereld voor me open! Ik heb me in zeer veel in de cursus herkent en ook mijn man heeft het één en ander gelezen waar hij mij in herkende. Ik voel me nu een stuk beter!’

Maaike, 38 jaar

 

‘Hooggevoeligheid is voor mij nu een sterke en positieve eigenschap geworden terwijl ik eerst juist voornamelijk met mijn beperkingen bezig was. Het was interessant’.

Eline, 34 jaar

 

Ben jij ook benieuwd naar het positieve effect van één van de cursussen in jouw leven?

Bekijk dan nu ons productoverzichtvolg zelfstandig één van de cursussen en laat ons jouw ervaring weten via het contactformulier!