• Online training zelfvertrouwen

  Posted on december 12, 2012 by in Zelfvertrouwen onzekerheid

  Online training zelfvertrouwen

  Wat is een online training zelfvertrouwen?

  Een online training zelfvertrouwen geeft jou de mogelijkheid om vanuit huis en op elk gewenst moment, aan je zelfvertrouwen te werken. Het doel van een training zelfvertrouwen is om je zelfvertrouwen te vergroten en je onzekerheid te overwinnen. De training zelfvertrouwen die wij aanbieden, is verspreid over 10 cursusdagen. Elke dag ben je bezig met een stuk informatie en theorie en daarnaast met oefeningen en tips die jou meer zelfvertrouwen zullen geven.

  Wat is zelfvertrouwen?

  Zelfvertrouwen is eigenlijk het vertrouwen in en op jezelf. Onzekerheid is twijfel over jezelf (over je vaardigheden, talenten, uiterlijk, enz.). Dit komt dagelijks terug; of je nu een opleiding volgt, werkt, naar een sportclub gaat of op een verjaardag bent. Veel mensen hebben last van te weinig zelfvertrouwen en onzekerheid en willen hier graag iets aan doen. Wie wil er nu niet lekkerder in zijn vel zitten en zekerder overkomen!

  Mensen met veel zelfvertrouwen zijn over het algemeen ontspannen mensen met een positieve, doelbewuste manier van doen. Ze zijn vaak sociaal, behulpzaam, ze voelen zich op hun gemak en zijn steeds op zoek naar manieren om hun gedrag en prestaties te verbeteren.

  Wat is weinig zelfvertrouwen?

  Mensen met weinig zelfvertrouwen kunnen angstig zijn, negatief en passief, gespannen, agressief, besluiteloos, ongemotiveerd, enz. Onzekerheid beïnvloedt niet alleen onszelf, maar ook onze omgeving, relaties en ons werk. De kans op succes, geluk en welbevinden is voor mensen met weinig zelfvertrouwen niet groot dus het is belangrijk om in actie te komen! Alleen jijzelf kunt er iets aan veranderen, want het gevoel van eigenwaarde komt niet vanzelf ineens terug.

  Training zelfvertrouwen

  Zoals hiervoor is te lezen, komt je zelfvertrouwen niet vanzelf. Je zult hier zelf mee aan de slag moeten gaan om te zorgen dat je meer zelfvertrouwen zult ontwikkelen. De training zelfvertrouwen van DePsycompany is bedoelt om jouw zelfvertrouwen te vergroten! Lees hier verder voor meer informatie over de cursus zelfvertrouwen.

Comments are closed.