• Goede voornemens?

  Posted on december 31, 2012 by in Stress en ontspanning

  Wat zijn jouw goede voornemens voor 2013?Goede voornemens in 2013

  Vaak krijg je aan het begin van het nieuwe jaar de vraag: wat zijn jouw goede voornemens? Niet iedereen heeft ze, maar mensen die ze wel hebben willen graag verandering aanbrengen in zaken als stress, stoppen met roken, meer bewegen, assertiever worden, onzekerheid overwinnen, enz. Op marketingfacts.nl verscheen vandaag een interessant artikel over goede voornemens (lees hier het volledige artikel).

  Top 5 van goede voornemens

  Zoals hierboven is aangegeven, verschillen goede voornemens van het ene jaar en het andere jaar vaak niet veel. In 2011 hadden mensen de intentie om te gaan afvallen, zich minder druk te maken, meer te bewegen, zuiniger te leven en als 5de beter voor zichzelf op te komen. In 2012 geeft men aan als eerst te willen afvallen, daarnaast zich minder druk te willen maken om van alles en nog wat, vervolgens staat zuiniger leven op 3, meer bewegen op 4 en als laatst beter voor zichzelf opkomen/ assertiever worden.

  Tips voor goede voornemens

  • Tip 1: Zorg dat je een duidelijk en concreet voornemen hebt.
  • Tip 2: Zet door! Geef niet te snel op en ga in kleine stapjes vooruit.
  • Tip 3: Als iets echt niet lukt, door wat voor omstandigheden dan ook, begin dan aan een ander goed voornemen en probeer deze te realiseren.
  • Tip 4: Schakel hulp in van anderen, doe het samen of  zoek ‘een stok achter de deur’ in de vorm van een vriend/vriendin, familielid, buurvrouw, enz.

  De Psycompany wenst je een fijn en gezond 2013!

  Om te zorgen dat jouw goede voornemens worden gerealiseerd, kan het helpen om een online cursus te volgen om bv. je onzekerheid te overwinnen, meer te ontspannen, assertiever te worden of beter te leren omgaan met je hoogggevoeligheid. Deze cursussen staan voor je klaar, zijn direct te downloaden en zullen je helpen om je goede voornemens te realiseren!

  Lees verder voor meer informatie over:

  Online cursus zelfvertrouwen, onzekerheid en assertiviteit

  Online cursus tegen stress en voor meer ontspanning

  Online cursus voor hoogsensitieve personen / hsp 

Comments are closed.